Sezione Ultra'
2 participanți
Pagina 1 din 1
Sezione Ultra'
Nasterea grupului organizat SEZIONE ULTRA avand ca scop sustinerea echipei de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA dupa modelul gruparilor ultras italiene are loc in anul 2000 odata cu decizia de organizare a grupurilor din Peluza Sud,mutare necesara in conditiile in care inlaturarea vechilor lideri din P.S. in anul 1997 impunea un grad mai mare de implicare a membrilor marcanti ai P.S.Decizia s-a dorit si s-a dovedit a fi mai mult decat o simpla organizare a grupurilor, fiindca suflul nou nu s-a lasat asteptat ,concurenta dintre grupurile ultra facand P.S. probabil cea mai frumoasa peluza din tara. Poate ca acest moment, al anilor 1996-1997, a fost decisiv in istoria imediata a P.S., acumularea de forte si idei din acea perioada a nascut un nucleu care a format grupari istorice precum SEZIONE ULTRA, FREAK BOYS, BLUE LIONS si mai apoi TESTTE MATTE. Gruparea si-a facut simtita prezenta intr-un mod original la derby-ul U CRAIOVA - Dinamo. Sezione Ultra , a aparut in peluza nord cu scopul de sta cat mai aproape de grupul de dinamovisti care facuse deplasarea la Craiova, pentru a-i incita si a crea tensiune in randul acestora, lucru care s-a si intamplat.
In acea zi cativa membrii sezione au fost ridicati de fortele de ordine fiindca au aruncat cu torte in directia suporterilor dinamovisti. Acest moment, al nasterii si al incidentelor din timpul meciului cu Dinamo, a ramas in mintea tuturor creeand gruparii imaginea de cea mai violenta brigada a P.S. Daca au avut loc aceste incidente nu inseamna ca aceasta este si imaginea gruparii, liderii ei au esuat in acele momente sa-si tina in frau membrii si nu numa, stiut fiind, ca starea de tensiune era instaurata inca de la ultimul meci dintre U.Craiova si Dinamo din finala cupei Romaniei . Nu vom accepta niciodata atacarea unor suporteri adversi care se afla in imposibilitate de a se apara sau atacarea unor suporteri adversi care se afla in inferioritate numerica! Scopul pentru care s-a nascut aceasta grupare nu este violenta! Anul 2001 a insemnat impunerea P.S. pe scena ultra prin colaborarile si buna intelegere dintre Sezione Ultra si celelalte brigazi. Unitatea de grup a fost punctul cheie, iar faptul ca nu au exiztat conflicte sau neintelegeri cu celelalte brigazi s-a resimtit in mod hotarator in momentul declansarii actiunilor de protest impotriva patronului Gigi Netoiu, actiuni ce au durat pana la sfarsitul anului si s-au incheiat cu plecarea acestui personaj. Azi, SEZIONE ULTRA este mult mai matura, incercarileprin care a trecut in ultimul timp au intarit-o, au facut din viitor prezent sarind peste etape, au imbatranit-o prematur prin lupte continue cu dusmani care s-au crezut de neclintit, uitand ca singurul care ramane de neclintit este suporterul, este cel care cu mandrie crede si traieste ultras!
Niciodata nu vom trada valorile in care credem, niciodata nu vom accepta compromisul, niciodata nu vom sta in asteptare, fiindca nimic nu se poate naste din ignoranta si resemnare, nimic nu se poate cladi fara lupta!!!
-Din vara lui 2007 Sezione Ultra' activeaza in Peluza Nord.
Site:Sezione Ultra'
In acea zi cativa membrii sezione au fost ridicati de fortele de ordine fiindca au aruncat cu torte in directia suporterilor dinamovisti. Acest moment, al nasterii si al incidentelor din timpul meciului cu Dinamo, a ramas in mintea tuturor creeand gruparii imaginea de cea mai violenta brigada a P.S. Daca au avut loc aceste incidente nu inseamna ca aceasta este si imaginea gruparii, liderii ei au esuat in acele momente sa-si tina in frau membrii si nu numa, stiut fiind, ca starea de tensiune era instaurata inca de la ultimul meci dintre U.Craiova si Dinamo din finala cupei Romaniei . Nu vom accepta niciodata atacarea unor suporteri adversi care se afla in imposibilitate de a se apara sau atacarea unor suporteri adversi care se afla in inferioritate numerica! Scopul pentru care s-a nascut aceasta grupare nu este violenta! Anul 2001 a insemnat impunerea P.S. pe scena ultra prin colaborarile si buna intelegere dintre Sezione Ultra si celelalte brigazi. Unitatea de grup a fost punctul cheie, iar faptul ca nu au exiztat conflicte sau neintelegeri cu celelalte brigazi s-a resimtit in mod hotarator in momentul declansarii actiunilor de protest impotriva patronului Gigi Netoiu, actiuni ce au durat pana la sfarsitul anului si s-au incheiat cu plecarea acestui personaj. Azi, SEZIONE ULTRA este mult mai matura, incercarileprin care a trecut in ultimul timp au intarit-o, au facut din viitor prezent sarind peste etape, au imbatranit-o prematur prin lupte continue cu dusmani care s-au crezut de neclintit, uitand ca singurul care ramane de neclintit este suporterul, este cel care cu mandrie crede si traieste ultras!
Niciodata nu vom trada valorile in care credem, niciodata nu vom accepta compromisul, niciodata nu vom sta in asteptare, fiindca nimic nu se poate naste din ignoranta si resemnare, nimic nu se poate cladi fara lupta!!!
-Din vara lui 2007 Sezione Ultra' activeaza in Peluza Nord.
Site:Sezione Ultra'
Ultima editare efectuata de catre Admin in Mar Noi 03, 2009 6:48 am, editata de 1 ori
Re: Sezione Ultra'
Ultima editare efectuata de catre Admin in Sam Iul 11, 2009 11:36 pm, editata de 1 ori
Re: Sezione Ultra'
Ultima editare efectuata de catre Admin in Mar Noi 03, 2009 6:57 am, editata de 1 ori
Coregrafie Craiova-Dinamo
Ultima editare efectuata de catre Boldu in Lun Iul 20, 2009 7:41 am, editata de 1 ori
Boldu- Membru
- Numarul mesajelor : 8
Data de inscriere : 13/07/2009
Localizare : Craiova
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Dum Mar 27, 2011 11:09 pm Scris de Admin
» ZEBRAS
Lun Feb 21, 2011 2:24 am Scris de kb