Sezonul 2009-2010
Pagina 1 din 1
Re: Sezonul 2009-2010
Video:
Ultima editare efectuata de catre Admin in Vin Ian 29, 2010 9:00 pm, editata de 1 ori
Re: Sezonul 2009-2010
Deşi nu se prea au la suflet, cele două galerii ale FC Bihor au avut la acest meci un numitor comun. După primul gol marcat de băimăreni, atât Buldogs (foştii rebeli) cât şi Peluza Nord au scandat minute în şir “Vindeţi echipa!”. După cum au obişnuit în ultima perioadă, cei de la PNO au venit pregătiţi cu banere, unul dintre ele provocându-le probleme cu jandarmeria deaorece conţinea cuvântul…RAHAT.
Bravii oameni ai legii i-au somat pe cei din PNO să dea banerul jos deoarece conţine cuvinte obscene. De când o fi rahatul obscen doar cei de la Jandarmerie ar putea-o lămuri. Până la urmă, cei din peluză a înlăturat bannerul şi şi-au continuat scandările împotriva lui Ilie Bolojan şi Radu Ţârle: “Sprânceană şi cu Ţârle/ Vor băga Bihoru-C”.
În repriza a doua, PNO a avut pregătite două surprize pentru Buldogs. Primul banner a făcut referire la incidentul de la meciul de cupă cu Rapid, când, pe atunci Rebelii Orădeni, şi-au pierdut bannerul şi au fost nevoiţi să îşi schimbe numele.
Al doilea banner a venit ca răspuns la afirmaţiile lui Nicu Gheorghiţă, şeful Buldogs, care într-o emisiune de sport de la TTV, din data de 12 octombrie, a declarat că PNO au fost plătiţi la meciul cu Lupeni pentru a afişa un anumit banner.
Bravii oameni ai legii i-au somat pe cei din PNO să dea banerul jos deoarece conţine cuvinte obscene. De când o fi rahatul obscen doar cei de la Jandarmerie ar putea-o lămuri. Până la urmă, cei din peluză a înlăturat bannerul şi şi-au continuat scandările împotriva lui Ilie Bolojan şi Radu Ţârle: “Sprânceană şi cu Ţârle/ Vor băga Bihoru-C”.
În repriza a doua, PNO a avut pregătite două surprize pentru Buldogs. Primul banner a făcut referire la incidentul de la meciul de cupă cu Rapid, când, pe atunci Rebelii Orădeni, şi-au pierdut bannerul şi au fost nevoiţi să îşi schimbe numele.
Al doilea banner a venit ca răspuns la afirmaţiile lui Nicu Gheorghiţă, şeful Buldogs, care într-o emisiune de sport de la TTV, din data de 12 octombrie, a declarat că PNO au fost plătiţi la meciul cu Lupeni pentru a afişa un anumit banner.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Dum Mar 27, 2011 11:09 pm Scris de Admin
» ZEBRAS
Lun Feb 21, 2011 2:24 am Scris de kb
» Clubul
Mier Feb 02, 2011 7:48 am Scris de Admin
» Grupuri
Mier Feb 02, 2011 7:46 am Scris de Admin