Libertate Ultras
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
LINKURI ULTRAS

SOCIETATE

Ultimele subiecte
» Ultras Online
Aria Ultra' EmptyDum Mar 27, 2011 11:09 pm Scris de Admin

» ZEBRAS
Aria Ultra' EmptyLun Feb 21, 2011 2:24 am Scris de kb

» Clubul
Aria Ultra' EmptyMier Feb 02, 2011 7:48 am Scris de Admin

» Grupuri
Aria Ultra' EmptyMier Feb 02, 2011 7:46 am Scris de Admin

» Linkuri Ultras
Aria Ultra' EmptyMier Feb 02, 2011 7:33 am Scris de Admin

» Glas Steaua
Aria Ultra' EmptyDum Ian 30, 2011 5:45 pm Scris de kb

» Romaniacs
Aria Ultra' EmptyDum Ian 30, 2011 4:51 pm Scris de kb

» Batalion Giroc
Aria Ultra' EmptyDum Ian 30, 2011 4:44 pm Scris de kb

» Clubul
Aria Ultra' EmptyDum Ian 23, 2011 4:03 am Scris de Admin

Aria Ultra'

In jos

Aria Ultra' Empty Aria Ultra'

Mesaj  Admin Sam Iul 11, 2009 7:41 pm

Grupul ARIA ULTRA' s-a format in 2000. dar a evoluat din grupul NUCLEO ULTRA' format in 1997 si desfiintat in 2000.

Doi dintre membrii fostului grup NUCLEO ULTRA' au avut ideea de a infinta un nou grup mai original din punctul de vedere al denumirii si al conceptului de mentalitate ultra si bineinteles mai numeros. ARIA ULTRA' este totusi un grup mic, dar cunoscut in Peluza Sud a stadionului Gheorghe Hagi si in tara drept dovada fiind prietenia cu cei din gruparea ULTRAS a echipei Steaua si nu numai.

In ceea ce priveste mentalitatea ULTRA' am incercat mereu sa le aratam membrilor propriei galerii, dar si altor galerii si grupuri din tara cum privim noi fenomenul. Uneori am reusit, alteori nu. Suntem de parere ca in Romania este foarte greu ca fenomenul ULTRA' sa fie asimilat si chiar inteles in primul rand pentru ca a inceput sa se dezvolte de cativa ani si anume de prin '92-'93 si in al doilea rand din cauza presei care nu are habar ce inseamna a fi ULTRA' si a fi simplu spectator.

O alta problema in dezvoltarea grupurilor si a fenomenului credem ca o reprezinta liderii galeriilor la care grupurile sunt"afiliate", de cele mai multe ori acestia fiind total pe dinafara cu fenomenul.
Despre Politie nu se pot spune ca sunt o problema, ei insusi fiind un fenomen, si aici toti ultrasii din tara stiu la ce ma refer.

Obiectivul principal al grupului ARIA ULTRA' este de a-si sprijini echipa iubita oriunde si oricand, dar si de a contribiu la imbunatatirea mentalitatii ULTRAS a celorlalti suporteri ai echipei. Abia pe planul al doilea am vrea ca noi sa fim unul din cele mai tari grupuri pentru ca mai intai trebuie sa
facem parte dintr-o galerie tare si sa aveam un grup tare pentru ca apoi sa emitem pretentii.
Referitor la celelalte grupuri si galerii din tara vrem sa le spunem ca ar trebui sa nu mai copieze tot ce se intampla in Italia sau alte tari si mai bine ar incerca sa fie original- e un lucru care le lipseste cu desavarsire.
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 808
Data de inscriere : 11/07/2009
Localizare : Romania

https://libertate-ultras.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum